Komentáře

Dekorativní koučování: rozšiřování prostoru v tradičním domě

Dekorativní koučování: rozšiřování prostoru v tradičním domě

Majitel tohoto velkého pařížského příměstského domu kontaktoval agenturu Mon Interieur Sur Mesure, aby provedl změny ve svém nedávno získaném ubytování. Chce vytvořit rozšíření v kuchyni, aby přidal prostor a zvětšil otvor v jídelně. Tento projekt zahrnuje také úpravu garáže, která se stává mistrovským apartmá, a také přidání koupelny pro hosty v jedné z horních ložnic. Zde jsou úpravy, které mu agentura MISM navrhla.

Kuchyně po práci: velmi světlá místnost


Agence Mon Intérieur Sur Mesure V tomto prostoru je prvním cílem sladění barev a materiálů, aby se navodil pocit klidu a zároveň se vyneslo dřevo nábytku a objem místnosti. Pro modernizaci podlahy při respektování starého charakteru domu nabízejí dekorátoři jedinečný obklad v kuchyni pro grafický nádech, který využívá barvy celého projektu: béžové, černé a bílé. Stěna bílých lakových skříní vytváří vizuální hloubku úzké místnosti a zároveň je mnohem jasnější.

Jídelna a kuchyň po práci: souvislý prostor


Agence Mon Intérieur Sur Mesure V jídelně jako v kuchyni béžové stěny souhlasí s trámy a bílým stropem. Vlašský ořech dodává nábytku nábytek a je obzvláště teplý. Koberec v podlaze jídelny vytváří ostrov a zhmotňuje oblast. Agentura MISM doporučuje aplikovat na koberec antikorozní úpravu, velmi efektivní: umožní vám odvážit bílou pod jídelním stolem.

Nový design a moderní jídelna


Agence Mon Intérieur Sur Mesure Dekorátoři nabízejí vizuálně svítidla pro jídelnu, která poskytne rozptýlené a efektivní světlo. Styl je design a zároveň teplé a funkční.

Plán kuchyně a jídelny: harmonický prostor


Agence Mon Intérieur Sur Mesure Zde je pohled do kuchyně a jídelny, která nyní existuje v harmonii!

Garáž před prací


Agence Mon Intérieur Sur Mesure Majitel si přeje vytvořit v této garáži rodičovské apartmá se sprchovým koutem, toaletou a šatnou. Aktuální okno se stává francouzským oknem, které umožňuje přístup do dvora z ložnice. Technická omezení a potřeba udržovat aktuální dřez i část zvýšené desky definovaly budoucí rozměry místnosti.

Garáž se proměnila v rodičovské apartmá


Agence Mon Intérieur Sur Mesure V mistrovské sadě instalované na místě staré garáže najdeme celkovou atmosféru celého domu s teplými barvami a ušlechtilými materiály, ale ve světlejší verzi vytvoříme měkčí a uklidňující prostor. Bílá nástěnná malba je texturovaná, která díky stínům a světlům oživuje stěny. Bílé lakované skříně zase přinášejí hloubku a zvětšují místnost.

Hlavní ložnice po práci: boční pohled


Agence Mon Intérieur Sur Mesure V koupelně používá sprchová sprcha grafické obklady, které dodají tomuto objemu energii, aniž by jej modernizovaly. Přístup k toaletám posuvnými dveřmi ve zdi šetří maximální prostor a zároveň zjednodušuje cirkulaci. Velké zátokové okno odděluje ložnici a koupelnu, přinese do místnosti velkou hloubku, a tak se vyhne pocitům spánku obklopeným zdmi.

Nahoře ložnice před prací


Agence Mon Intérieur Sur Mesure V této ložnici nahoře si chce majitel vytvořit malou sprchu, zabírat minimální prostor, ale také respektovat otevření poklopu na pravé stěně.

Střízlivý sprchový kout pro hosty nahoře


Agence Mon Interior Sur Mesure Nová koupelna je jako zbytek domu, jednoduchá, měkká a střízlivá. Skládá se z návrhové skříně umyvadla a sprchy s minerálním duchem a zabírá minimum prostoru na povrchu sousední ložnice.