Krátce

Ultra designový dům mezi pevninou a mořem

Ultra designový dům mezi pevninou a mořem



We are searching data for your request:

Forums and discussions:
Manuals and reference books:
Data from registers:
Wait the end of the search in all databases.
Upon completion, a link will appear to access the found materials.

Architektonické studio Cadaval & Solà-Morales si představovalo dům, který by byl zcela obrácen k nádhernému výhledu, který nabízí staveniště. Nachází se na hranici mezi Francií a vesmírem, velmi grafický dům slunečnic je nainstalován na straně skály, aby čelil moři a nabízí obyvatelům výjimečné prostředí. Navštivte dům s výraznou strukturou.

Obývací pokoj jako centrální pokoj


Cadaval & Solà-Morales / Sandra Pereznieto Z venku už chápeme, že dům bude rozdělen na různé jednotky, aby bylo možné odlišit prostory a zároveň zachovat zcela otevřený povrch, aby bylo možné využít světla. To je pak obývací pokoj, který se stává srdcem domu s centrálním prostorem, ze kterého jednotky odcházejí. Materiály jsou syrové, aby odpovídaly grafickému designu domu a moderní nábytek například zahřívá celek například kůží.

Zálohy směrem k moři


Cadaval & Solà-Morales / Sandra Pereznieto Každá malá jednotka tvoří z obývacího pokoje jiný prostor. Obývací pokoj má panoramatický výhled na moře s otvorem na všech fasádách. Nastavení snu a dokonale kontrolovaný problém s osvětlením.

Jídelna s výhledem


Cadaval & Solà-Morales / Sandra Pereznieto Jídelna se koná například v jedné z těchto jednotek, které nejsou nic jiného než projekce fasády. Dojem je pak usadit se nad mořem na jídlo s úchvatným výhledem.

Salonek otevřený na obzoru


Cadaval & Solà-Morales / Sandra Pereznieto V dalším modulu architektonické studio umístilo křesla inspirovaná designem venkovního nábytku, aby vyvolala pocit, že je venku, aniž by opustila dům. Využíváme vynikající výhled a měnící se barvy, zatímco jsme chráněni před Tramontanem ve dnech, kdy vítr fouká rychlostí vyšší než 180 km / h.

Designové schodiště jako odkaz


Cadaval & Solà-Morales / Sandra Pereznieto Mezi přízemím a prvním poschodím nejsou prostory zcela uzavřeny, aby se znovu co nejlépe využilo přirozené světlo v celém domě. Aby se mezi těmito dvěma otevřenými prostory vytvořilo spojení, architekti také vsadili na sochařské schodiště, které obléká objem domu. Čistý, integruje se a poskytuje dekorativní přidanou hodnotu.

Otevřené cirkulační prostory


Cadaval & Solà-Morales / Sandra Pereznieto Při cestování po domě není pochyb o tom, že si nebudete užívat výhledu! Dokonce i chodby se otevírají zvnějšku a uvnitř, aby se maximalizovalo světlo a poskytl odvážný domov. Architekti proto staví na sklo na zábradlí, aby nabídli design a praktičnost.

Spát u moře


Cadaval & Solà-Morales / Sandra Pereznieto Ložnice je zařízena v jednotce tak, aby směřovala k moři. Postel je proto instalována tak, aby směřovala k nebeskému probuzení, a zbytek místnosti obsahuje diskrétní nábytek pro nechte oko zaměřit se na krásu krajiny.

Terasa pro relaxaci


Cadaval & Solà-Morales / Sandra Pereznieto A když není vítr, majitelé si mohou užít venkovní plochu s výhledem na moře a výhled na skály typické pro tento region. Ultra designový dům v přirozeném prostředí, velkolepý kontrast.

Soukromý bazén s mořem


Cadaval & Solà-Morales / Sandra Pereznieto Vrcholem této show domu: nekonečný bazén, který nabízí úchvatný výhled a umožňuje vám koupat oči do očí mořem, aniž byste opustili svůj domov. Více informací: www.ca-so.com